Speed '74

Kalender BRM klasse en Model series 2022-2023

BRM clubraces

De youngtimer modellen in 1/24 van de Italiaanse fabrikant BRM (en TTS) vormen de basis van een populaire clubrace klasse. Bij Speed’74 zullen komend seizoen een zestal races op de kalender staan. Daarnaast zal gekeken worden of mogelijk is om in BeNeLux verband ook een internationale serie op te starten.
Meedoen is heel laagdrempelig, een model vers uit de verpakking kan eigenlijk al gebruikt worden om mee te doen. Uiteraard zijn er wat tips en trucs om de wagentjes nog net iets beter te laten lopen. Het complete regelement vind je hier. De BRM clubraces bij Speed’74 vinden plaats op:

  • Vrijdag 9 september 2022 (ja dit is al komende vrijdag)
  • Vrijdag 4 november 2022
  • Vrijdag 20 januari 2023
  • Vrijdag 3 maart 2023
  • Vrijdag 24 maart 2023
  • Vrijdag 12 mei 2023

Model series

De model series zijn een combinatie van slotracing met modelbouw. De lol zit hem niet alleen in het racen met fantastische historische racewagens op schaal. De bouw van de modellen, het elkaar vertellen over de historie, en het enthousiasme over het verschijnen van allerlei exotische modellen op de baan horen hier net zo goed bij.

We hebben voorafgaande aan dit seizoen een kleine inventarisatie gedaan van de meest populaire raceklassen op dit gebied, en daaruit is de volgende agenda gekomen:

Hier een samenvatting met een overzicht van de te verdienen punten:

Iedereen kan mee doen, bij vragen mail gerust naar info@speed74.nl