Speed '74

Bestuursmededeling: Wijziging contributie

Beste leden. Helaas hebben wij elkaar door de Corona de laatste tijd niet gezien of gesproken. Deze coronatijd is ook hetgeen ik met jullie wil delen, namens het bestuur.

Door de corona zijn er geen clubavonden, en daardoor ook geen barinkomsten. Helaas is hierdoor de club in zwaar weer gekomen zoals ze dat zeggen. Maandelijks komen we gewoon bijna 200 euro tekort om onze vaste lasten te kunnen betalen. Hugo heeft zijn best gedaan om alles zo goed mogelijk te regelen. Maar hij heeft aan de bel getrokken dat het echt niet meer ging. Aangezien Hugo al eerder had aangegeven als penningmeester te willen stoppen, heeft Robert het van hem overgenomen.

Bij deze Hugo, vreselijk bedankt voor alle jaren dat je dit gedaan hebt.
Robert heeft de koe bij de horens gepakt, en de hele administratie in een online digitaal pakket gezet. Hierin zit ook onze ledenadministratie, etc. etc. Dit digitaliseren heeft duidelijk gemaakt dat er echt geld moet komen, anders kunnen we over enkele maanden onze deuren sluiten.

Om op langere termijn deze problemen te voorkomen zullen we met ingang van 1 April (dit is geen grap) het lidmaatschap moeten verhogen met 5 euro per maand. Kortweg wordt het dus 17,50 euro als seniorlid, voor de juniorleden willen we dit 12.50 euro maken.

Ook vragen wij jullie, of jullie alstublieft een gift willen doen aan jullie club. We kunnen jullie hiertoe natuurlijk niet dwingen, maar het zou de club wel heel erg helpen. Ik ga er dan ook van uit dat dit goed gaat komen. We gaan tenslotte allemaal graag een vrijdagavondje racen, en hebben de laatste tijd geen barkaart hoeven kopen😉. We hebben jullie steun echt nodig om onze club in stand te houden. Giften kunnen worden overgemaakt op:

Bankrekeningnummer NL09INGB0000137889 Tnv Speed ’74.
(Graag je naam vermelden)

Ook wordt er achter de schermen druk gezocht naar sponsoren en donateurs. Willen jullie meer weten of reageren, doe dat dan niet in deze groepsapp. Zo blijft een ieders reactie privé, je reactie blijft tussen ons. Reageren mag per app aan mij, of per mail op voorzitter@speed74.nl

Ik had gehoopt leuker nieuws te kunnen brengen, maar als vrienden onder elkaar gaan we het niet laten gebeuren dat we onze geliefde hobby van slotracen niet meer kunnen doen bij Speed ’74. Hoop jullie snel weer te kunnen zien in ons clubgebouw.

Wilco van de Bree