Speed '74

Ronald Schouten Modelracer van het jaar 2017

Net als vorig jaar is Ronald Schouten modelracer van het jaar geworden. Met een totaal aantal van 251 punten werd hij met 8 punten verschil ten kosten van Ron Prins. Tot in de laatste minuten van de zaterdag verreden classic enduro bleef het spannend, maar een winnend concours resultaat en een tweede plaats in de wedstrijd gaven Ronald genoeg punten om net als in 2016 kampioen te worden.

2016 was het eerste seizoen waarin deze titel beschikbaar was, in feite is het een samentrekking van het Group-C kampioenschap en de classics, beide modelrace-klassen. In deze serie gaat het niet alleen om zo snel mogelijk te zijn tijdens de races, er worden ook punten uitgereikt voor de modelbouwkwaliteiten. De combinatie hiervan maakt iemand modelracer van het jaar.

De volledige uitslag kan je hier vinden.

Hier onder 2 van de bolides waar Ronald dit jaar mee deelnam:

IMG_3031

IMG_5101