Speed '74

Dennis Vogel wint Group-C race Everdingen

Met een enorme voorsprong van bijna 4 ronden heeft Dennis Vogel vrijdagavond 29 mei overtuigend de vierde Group-C race in Everdingen gewonnen.
Tijdens een gezellige avond bij SRC Fastlane bleef hij lokale held Jan de Gier ruimschoots voor. Bas Zuiver deed goede zaken voor het kampioenschap en claimde de laatste podiumplaats. Hier onder de uitslag van race 4, de tussenstand in het kampioenschap is binnenkort hier te bekijken.
Uitslag race 4
Omdat het seizoen verlengd wordt tot eind 2015 is besloten een extra wedstrijd voor het Group-C kampioenschap in te lassen. Deze zal plaats vinden medio November, in Everdingen. Hierdoor is het kampioenschap met 3 races bij Speed’74 en 2 bij SRC Fastlane redelijk evenwichtig verdeeld. Voor volgend jaar wordt er naar gestreefd een kampioenschap te rijden op ten minste 3 verschillende circuits (Speed’74, SRC Fastlane en op de nieuwe baan van MTRC Wormer).