Speed '74

Good old memories

Beste (oud)leden van Speed ’74,

Tijdens zo’n corona lock-down situatie komen er soms dingen uit de kast die al heel lang onder het stof hebben gelegen. Dankzij mijn zwager heb ik een uniek stukje historie op film. Deze wil ik graag met jullie delen. Graag zoveel mogelijk doorsturen naar met name de oudere garde want die kom je genoeg tegen op dit uniek stukje video.

Vriendelijke groet, Peter Stok

In het voorjaar van 1993 was Speed’74 gastheer van de IMCA Nascar slotrace series organized by JPVR. Vele buitenlandse top slotcar racers waren uitgenodigd en reden hun rondjes op onze White Spirit Race Track. 1/24 slotracing in optima forma. Fun voor zowel racers als modelbouwers, en voor velen de eerste kennismaking met scale racing. Plafit inline chassis in combinatie met gebalanceerde Champion 16D motoren. Monogram en AMT model kits toverden de racegrid om in een kleurrijk geheel, uitgevoerd met de mooiste details.

Kijk terug en zie hoe jong we waren, nu al weer 28 jaar geleden…