Speed '74

Funrace ouderwets gezellig, Wade Farrell (Australia) on track

De Alfa 155 funrace van 25 januari was ouderwets gezellig en bovendien sportief gezien behoorlijk spannend. De negen gelegenheids teams streden 12 x 5 minuten om de winst en na afloop waren het Des & Wes die er met de winst van door gingen. Zes rondjes daar achter waren het Remco en Robert die plek 2 met slechts 1 rondje verschil ten koste van John van Hoornaar en Huib veilig stelden.

De volledige uitslag kan je aflezen op de foto’s hier onder. Bijzonder was de deelname van Wade Farrell uit het verre Australië. Wade verving Robert Stent die op het laatste moment niet kon komen.

Wade was weer voor zijn werk in Nederland en was voor de tweede maal in de mogelijkheid onze slotraceclub te bezoeken. Hij raced normaal gesproken met classics op de Adelaide Model Raceway en is aan de andere kant zeer actief met onze bijzondere hobby. Leuk om te horen dat hij het goed naar zijn zin heeft gehad tijdens de race, en inmiddels weer veilig thuis is gekomen.

Wade, always welcome to join another race!