Speed '74

Alfa Romeo 155 funrace op vrijdagavond 25 januari

Na het besluit om het seizoen door te trekken tot de zomervakantie in 2019, kwamen een aantal data vrij om extra races te organiseren. Voor de modelrace series betekend dit een tweetal extra evenementen op 8 maart en 17 mei. Hoe deze evenementen ingevult gaan worden kan je lezen in een volgend bericht.

Tevens was er nog een gaatje in het schema op vrijdagavond 25 januari. Het idee werd opgevat om een ludieke funrace te organiseren met gemixte teams die door loting bepaald zijn. Er wordt geraced met de wel bekende Scale-auto chassis zoals ze ook ingezet worden in de clubcompetitie. Nu echter voorzien van hard-lexaan Alfa Romeo 155 DTM bodies.
Iedereen zal dus rijden met een teammaat die niet zelf gekozen is, en met gelijke bolides.

Uit de loting zijn de volgende teams samengesteld:

  1. HUGO DEKKER & EDWIN BOERWINKEL
  2. ARIE VAN WIJNGAARDEN JR & WILCO V/D BREE
  3. JOEY V/D BREE & ANDRE ZANDBERGEN
  4. DESMOND DEKKER & WESLIE VAN BEELEN
  5. REMCO VAN WAAIJ & ROBERT VAN HOORNAAR
  6. STEFAN NEELEN & JOOP BRAND
  7. RON PRINS & HENNING VAN DAM
  8. JOHN VAN HOORNAAR & HUIB DE JONG
  9. ROBERT STENT & JOHN MINHEERE

Een aantal deelnemers heeft de kleuren van hun bolide al getoond, hier een kleine galerij: